Of je nu van klassiek, modern, vintage of opvallend houdt er is altijd een oplossing die bij jou past. Hieronder vind je een selectie van onze merken.

 

 

Jean-François Rey groeide op in de Franse Jura, bekend om zijn brillenindustrie. Jean-François leerde het vak van zijn vader en grootvader. Op zijn 16e ontwierp hij de eerste collectie voor het familiebedrijf.

Jean-François Rey lanceerde in 1995 J.F. Rey in Marseille. Naast J.F. Rey komt ook Volte Face uit dezelfde studio. J.F. Rey is wereldwijd erkend vanwege de unieke ontwerpsignatuur en de onverwachte kleurencombinaties. De creatieve en esthetische elementen komen vooral van zijn vrouw Joëlle.

 

 

Willems Eyewear is het resultaat van een levenslange zoektocht. In 1927 produceerde Wilhelm Kraft zijn eerste bril. Decennia lang werkte hij nauwgezet aan het creëren van het perfecte montuur. Willems Eyewear volgt zijn filosofie met grote passie, details, innovatie, techniek en zorgvuldig geselecteerde materialen in ieder ontwerp.

Wij hebben ook een brede selectie Chloé, Moscot, Gold & Wood, Clement Goeverneur, Silhouette, Liu Jo, Haffmans & Neumeister en Kosby & Son.

Carmen de Tomasso (Madame Carven) opende in 1945 haar haute couturehuis in Parijs op de Champs d’Elysées. Madame Carven overleed in juni 2015 op 105-jarige leeftijd.

Anno 2019 is Carven een exclusief high-end fashion merk dat een enorme waardering heeft opgebouwd.

 

CAZAL Eyewear is het levenswerk van Cari Zalloni. Of het nu voor mannen of vrouwen is: CAZAL-brillen zijn stijlvol en hebben een eigen karakter.

Het gebruik van eersteklas materialen zoals puur titanium of goud en de uitbundige verwerking hiervan garandeert de hoogste kwaliteit.