Of je nu van klassiek, modern, vintage of opvallend houdt, er is altijd een brillen merk dat bij jou past. Hieronder vind je een selectie van onze merkmonturen.

 

J.F. Rey brilmode

J.F. Rey

 

Jean-François Rey groeide op in de Franse Jura, bekend om zijn brillenindustrie. Jean-François leerde het vak van zijn vader en grootvader. Op zijn 16e ontwierp hij de eerste collectie voor het familiebedrijf.

Jean-François Rey lanceerde in 1995 J.F. Rey in Marseille. Naast J.F. Rey komt ook Volte Face uit dezelfde studio. J.F. Rey is wereldwijd erkend vanwege de unieke ontwerpsignatuur en de onverwachte kleurencombinaties. De creatieve en esthetische elementen komen vooral van zijn vrouw Joëlle.

 

Willems eyewear

 

Willems Eyewear is het resultaat van een levenslange zoektocht. In 1927 produceerde Wilhelm Kraft zijn eerste bril. Decennialang werkte hij nauwgezet aan het creëren van het perfecte montuur. Willems Eyewear volgt zijn filosofie met grote passie, details, innovatie, techniek en zorgvuldig geselecteerde materialen in ieder ontwerp.

Willems eyewear
Carven brillen

Carven eyewear

Carmen de Tomasso (Madame Carven) opende in 1945 haar haute couture huis in Parijs op de Champs d’Elysées. Madame Carven overleed in juni 2015 op 105-jarige leeftijd.

Anno 2019 is Carven een exclusief high-end fashion merk dat een enorme waardering heeft opgebouwd.

Van een downtown buurt opticien in New york is Moscot uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Het klassieke ontwerp van Hymann Moscot is nog steeds het uitgangspunt voor de brillen van vandaag.

Wij hebben ook een brede selectie Gold & Wood, Serge Kirchhofer, Marccain, Henry Jullien, Silhouette, Serengeti, Chloé, Liu Jo, Haffmans & Neumeister en Kosby & Son.

Opgericht in 1878 door Clement Gouverneur maakt de fabriek een van de oudste in de wereld. De klassieke tijdloze monturen worden nog precies als vroeger gemaakt van de beste materialen.

Cazal eyewear

 

CAZAL Eyewear is het levenswerk van Cari Zalloni. Of het nu voor mannen of vrouwen is: CAZAL-brillen zijn stijlvol en hebben een eigen karakter.

Het gebruik van eersteklas materialen zoals puur titanium of goud en de uitbundige verwerking hiervan garandeert de hoogste kwaliteit.

Cazal brilmode