Links

Over brillen en opticiens

Je kunt online kant en klare leesbrillen kopen maar voor het beste advies en een deskundige oogmeting kom je naar Van Gijzen. Zet je je leesbril vaak op en af, dan zijn magneetbrillen met een flexibele magneetband super handig. Hoef je je leesbril even niet te gebruiken? Dan hang je de magneetbril losjes om je nek.

Wist je ook al dat je recht hebt op brillen en lenzen vergoedingen voor tegemoetkoming in de kosten voor je bril of lenzen? Misschien wordt je leesbril ook vergoed, vraag dit na bij je zorgverzekering.

Er zijn veel optiek en brillen verzamelpagina’s. Op opticien.startpaginas.net en optiek.startkabel.nl vind je bijvoorbeeld alles rond optiek en opticiens in Nederland en België

Mode en accessoires

Bij een mooie bril hoort een mooi kapsel. Kom langs bij Salon Spiegelbeeld – Kapper in Breda. Laat ook je ogen schitteren achter je brillenglazen met de beste mascara. Bekijk de mascara test voor de beste mascara en een vergelijking tussen verschillende merken.

Een Wayfarer zonnebril is een perfect model zonnebril voor surfers en festival gangers. Daarnaast is de houten zonnebril ook heel populair. Lees meer op woodtrend over de houten zonnebrillen trend. Wil je andere sieraden kopen? Op Preciousjewel vind je een ruim assortiment. Ben je zelf creatief, kijk voor de leukste kralen dan eens bij de sieraden maken groothandel. Bij mode accessoires groothandel B2bijoux.com vind je ook veel hippe items. Op zoek naar een chique ring? Dan zit je goed bij Dediamantair.nl voor Handgemaakte verlovingsringen.

Brillen, maar dan anders

  • Een ander soort bril; ga eens een VR bril huren voor spectaculaire virtual reality ervaringen.
  • Je kunt ook een zonnebril als relatiegeschenk geven.
  • 3dbrilwinkel.nl levert sinds 2009 diverse soorten 3D brillen; van karton of plastic, voor kinderen of clip-on brillen voor brildragers.
  • Bij HappyGlasses.nl ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige diffraction-effect brillen die zijn geproduceerd en ontworpen in Amerika.
  • Fanatiek motorcrosser? Bescherm je ogen tijdens het beoefenen van je sport of hobby met een motorcross bril.

Overige zorg en hulpmiddelen