Opticien en of contactlensspecialist

Werken in onze bruisende winkel in Tilburg.

Solliciteer direct

Wij zoeken een vrolijke vakgenoot die het leuk vindt om mensen beter te laten zien.

Wat maakt werken bij van Gijzen opticiens bijzonder?

Bij ons is geen dag hetzelfde! Je ontmoet dagelijks een kleurrijk gezelschap van klanten. De sfeer in onze winkel is altijd gezellig, en open communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Wij geloven in een hecht team van enthousiastelingen die elkaar ondersteunen en inspireren. En weet je wat? Voor ons is enthousiasme belangrijker dan werkervaring! Als je nog geen werkervaring hebt, kun je deze hier opdoen. Dus als je jezelf herkent in deze beschrijving, dan zijn we al een heel eind op weg!

Bij ons staat oogzorg voorop. We verkopen onze klanten niet zomaar een bril of lenzen, maar we helpen mensen om goed te kunnen zien.

Winkel schouwburgring Tilburg

Wat krijg je in ruil?

Bij ons krijg je een fantastische werkomgeving in het hogere segment, waar elke dag anders is. Wij geloven in groei en ontwikkeling, dus als je wilt studeren of een cursus wilt volgen, regelen wij dat voor je! Het aantal werkuren is volledig afhankelijk van jouw voorkeur, met bespreekbare opties tussen de 16 en 40 uur per week. Uiteraard bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en salaris.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een opticien en/of contactlensspecialist die klanten met een glimlach ontvangt. Ben je gedreven, flexibel en heb je een gezonde dosis humor (omdat lachen gezond is!)? Dan verwelkomen we je graag in Tilburg.

 

stuur een mail naar vacature@vangijzen.nl of bel ons op 013 7370008