Word Opticien of Contactlensspecialist bij Van Gijzen Opticiens

Werken in onze bruisende winkel in Tilburg?
Een Carrière Waar Mode, Techniek en Zorg Samenkomen.

Nu Soliciteren

Of je nu al gediplomeerd opticien bent of nog aan het begin van je reis staat, bij Van Gijzen Opticiens in Tilburg verwelkomen we zowel jonge enthousiastelingen als zijinstromers in ons dynamische en veelzijdige team. Overweeg je een carrièreswitch, of ken je iemand in je familie – misschien je zoon, dochter of bijvoorbeeld een kleinkind – die geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze boeiende wereld? Wij zoeken iemand met passie voor het vak.

Als je ervaring hebt, bieden we kansen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. En als je nieuw bent in de optiek, staan wij klaar om je het vak te leren, je combineert dan werken en leren .

Wat maakt werken bij van Gijzen opticiens bijzonder?

Als opticien ben je niet alleen een verkoper, maar ook een adviseur, technicus en een vertrouwde consultant voor klanten. Je helpt mensen niet alleen beter te zien, maar ook er beter uit te zien. Het is een combinatie van Mode, Zorg, Commercie en Techniek!

Bij ons is geen dag hetzelfde! Je ontmoet dagelijks een kleurrijk gezelschap van klanten. De sfeer in onze winkel is altijd gezellig, en open communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Wij geloven in een hecht team van enthousiastelingen die elkaar ondersteunen en inspireren. Bij ons staat oogzorg voorop. We verkopen onze klanten niet zomaar een bril of lenzen, maar we helpen mensen om goed te kunnen zien.

 

Stuur een mail naar vacature@vangijzen.nl, vul onderstaand formulier in of bel ons op 013 7370008

Een Uitgebreid Leertraject

Bij Van Gijzen Opticiens krijg je niet alleen een baan, maar ook een pad naar een succesvolle carrière. Wij zorgen voor een ondersteunende en stimulerende werkomgeving. De BBL-opleiding tot opticien duurt normaal drie jaar, maar er is ook een verkorte route beschikbaar. We bespreken graag welke optie het beste bij jou past.

Gesponsord door Ons: Wij nemen de kosten van je opleiding voor onze rekening. Na het afronden van je opleiding als opticien, bieden we je de keuze om in slechts twee extra jaren een contactlensspecialist te worden.

Wat krijg je in ruil?

Bij ons krijg je een fijne werkomgeving, waar elke dag anders is. Het aantal werkuren is volledig afhankelijk van jouw voorkeur, met bespreekbare opties tussen de 16 en 40 uur per week. Uiteraard bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en salaris.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een passie heeft voor mode, zorg, commercie en techniek . Ongeacht je ervaring of achtergrond, of je nu een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist bent, of aan het begin van je professionele reis staat, jouw enthousiasme en bereidheid om te leren zijn voor ons het belangrijkst.

Werk je graag met mensen en beschik je over een goed gevoel voor humor? Benader je onze klanten met een glimlach, heb je oog voor detail en een hart voor klantenservice? Dan zou jij een perfecte aanvulling zijn op ons team.

Stuur een mail naar vacature@vangijzen.nl, vul onderstaand formulier in of bel ons op 013 7370008

Nu Solliciteren

 • Voornaam Achternaam

Van Gijzen Opticiens

 • Schouwburgring 142
 • 5038 TL Tilburg


 • Ma, Di, Vr
  09:00 - 17.30
 • Wo, Do
  09:00 - 20.00
 • Zaterdag
  09:00 - 17.00