Bril voor op het werk

Een beeldschermbril corrigeert je houding op een natuurlijke manier.

Of je personeel nu vanuit huis werkt of op kantoor, elke ondernemer weet het: personeel dat lekker in z’n vel zit, is productiever. Als werkgever of HR-manager help je daarom de ideale voorwaarden te scheppen.

Je moedigt meer bewegen aan, maakt thuiswerken mogelijk, faciliteert gezonder eten en een betere werkhouding. Dus ook meedenken over de optimale werkplek hoort hierbij. Een op maat gemaakte beeldschermbril is daarbij een logische stap.

Beeldschermbril computerbril pijn nek rug

Zo geregeld

Wij bieden bedrijven een gemakkelijk op het bedrijf aangepaste online aanmeld omgeving. Na goedkeuring door de HR-verantwoordelijke verzorgen wij de oogmeting, het montuur, de Zeiss beeldschermglazen en eventuele nazorg. Één maal per maand versturen wij een overzichtsfactuur met daarop alle verstrekte beeldschermbrillen.

Tevens regelen wij flyers, posters en alle digitale middelen voor een nieuwsbrief of intranet. Voor het Arboplan hebben wij reeds de Arboparagraaf voorbereid en voor de accountant hebben wij de fiscale toelichting van Govers Accountants en Adviseurs.

Als werkgever mag je een beeldschermbril onbelast verstrekken en vergoeden. Voor deze arbovoorziening geldt een gerichte vrijstelling en deze gaat niet ten koste van de vrije ruimte van de WKR. (zie bijlagen: Govers Accountants en Adviseurs)

Biedt je personeelsleden die het nodig hebben een van Gijzen beeldschermbril aan met Zeiss beeldschermglazen. Ze zien beter op het scherm, hebben minder last van vermoeide ogen, Hun zithouding verbetert heel natuurlijk. Zij zullen minder nek- en rugklachten hebben, zich vitaler voelen en effectiever zijn in hun werk.

lees meer over hoe een beeldschermbril werkt

Beeldschermbril computerbril pijn nek rug
Een beeldschermbril corrigeert je houding op een natuurlijke manier.