Wie helpt je?

Altijd door een volledig opgeleide medewerker geholpen.

Onze medewerkers zijn aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, zoals de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten), Kabiz (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg) en het kwaliteitsregister voor paramedici.

Onze medewerkers volgen hiervoor regelmatig een bijscholing. Onze winkel heeft het Nuvo keurmerk en wij zijn een officieel Nuvo erkend leerbedrijf.

Onze specialisten

 • Toine

  Optometrist

  Toine heeft een ruime ervaring in het optiekvak en hij is kwaliteitsgeregistreerd optometrist. Toine is bekend van het voormalige van Gastel optiek. In 2020 zijn van Gastel Optiek en Van Gijzen opticiens samengevoegd.

 • Werner

  Productspecialist Opticien

  Werner is opticien en hiernaast ook opgeleid als industrieel ontwerper. Werner is onze productspecialist en weet alles van brillen, glazen en contactlenzen. en hoe ze gemaakt worden. Tevens houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en fabrikage van onze eigen maatwerk brillencollectie.

 • Sotiria

  Opticien - Brilspecialist - Stylist

  Sotiria is een echte Brabantse, uit Tilburg. Sotiria start in 2006 als opticien bij van Gijzen opticiens aan de Besterdring.  Samen met Erik start zij in 2014 de nieuwe onderneming in het winkelpand aan de Schouwburgring 142 in Tilburg.

 • Bianca van Gijzen opticiens

  Bianca

  Opticien - Contactlensspecialist - Optometrist i.o.

  Bianca is opticien en contactlensspecialist. Bianca helpt je met het vinden van de perfect passende contactlenzen. Samen met Toine houdt Bianca zich bezig met met maatwerk contactlenzen en medische contactlenzen. Vanaf 2023 is Bianca gestart met de opleiding optometrie.

 • Erik

  Opticien - Contactlensspecialist

  Erik is na zijn opa Joh. en zijn vader Jacques de derde generatie Van Gijzen. Erik is opticien en contactlensspecialist , hij is gespecialiseerd in contactlenzen. Tegenwoordig houd Erik zich alleen nog bezig met het ondersteunen en trainen van ons team.