Wie helpt je?

Bij Van Gijzen word je altijd door een volledig opgeleide medewerker geholpen.

Onze medewerkers zijn aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, zoals de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten), Kabiz (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg) en het kwaliteitsregister voor paramedici.

Onze medewerkers volgen hiervoor regelmatig een bijscholing. Onze winkel heeft het Nuvo keurmerk en wij zijn een officieel Nuvo erkend leerbedrijf.

Onze specialisten

 • Sotiria

  Opticien - Brilspecialist - Stylist

  Sotiria is een echte Brabantse, uit Tilburg. Sotiria start in 2006 als opticien bij van Gijzen opticiens aan de Besterdring.  Samen met Erik start zij in 2014 de nieuwe onderneming in het winkelpand aan de Schouwburgring 142 in Tilburg.

 • Chantal

  Opticien - Contactlensspecialist

  Chantal werkt sinds 2003 in de optiek, is opticien en contactlensspecialist. Chantal helpt je met het vinden van de perfect passende contactlenzen. Samen met Erik houdt Chantal zich ook bezig met met maatwerk contactlenzen en medische contactlenzen.

 • Sandra

  Bril en stijladviseuse

  Sandra werkt sinds 2008 in de optiek. Sandra weet alles van brillenglazen en mode. Sandra helpt je met het vinden van die modieuze, sportieve of hippe bril die helemaal bij jou, je gezichtsvorm en je brillenglazen past.

 • Erik

  Opticien - Contactlensspecialist

  Erik is na zijn opa Joh. en zijn vader Jacques de derde generatie Van Gijzen. Erik is opticien en contactlensspecialist , hij is gespecialiseerd in contactlenzen. Tegenwoordig houd Erik zich voornamelijk bezig met het ondersteunen van ons team.

 • Toine

  Optometrist

  Toine heeft een ruime ervaring in het optiekvak en hij is kwaliteitsgeregistreerd optometrist. Toine is bekend van het voormalige van Gastel optiek. In 2020 zijn van Gastel Optiek en Van Gijzen opticiens samengevoegd.

 • Werner

  Productspecialist Opticien

  Werner is opticien en hiernaast ook opgeleid als industrieel ontwerper. Werner is onze productspecialist en weet alles van onze merken en hoe ze gemaakt worden. Tevens houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe maatwerk brillencollectie.