Fitte medewerkers

Of je personeel nu vanuit huis werkt of op kantoor, elke ondernemer weet het: personeel dat lekker in z’n vel zit, is productiever. Als werkgever of HR-manager help je daarom de ideale voorwaarden te scheppen.

Je moedigt meer bewegen aan, maakt thuiswerken mogelijk, faciliteert gezonder eten en een betere werkhouding. Dus ook meedenken over de optimale werkplek hoort hierbij. Een op maat gemaakte beeldschermbril is daarbij een logische stap.

Beeldschermbril computerbril pijn nek rug

Eenvoudig geregeld

Wij bieden bedrijven een op het bedrijf aangepaste online aanmeldomgeving. Na goedkeuring door de HR-verantwoordelijke verzorgen wij de oogmeting, het montuur, de Zeiss beeldschermglazen en eventuele nazorg. Een keer per maand versturen wij een overzichtsfactuur met daarop alle verstrekte beeldschermbrillen.

Tevens regelen wij flyers, posters en alle digitale middelen voor een nieuwsbrief of intranet. Voor in het Arboplan hebben wij de Arboparagraaf voorbereid en voor de accountant hebben wij een fiscale toelichting van Govers Accountants en Adviseurs.

Computerbril aanbieden als werkgever

Als werkgever mag je een computerbril  fiscaal onbelast verstrekken en vergoeden. Voor deze Arbovoorziening geldt een gerichte vrijstelling die niet ten koste gaat van de vrije ruimte van de WKR. (Zie bijlagen: Govers Accountants en Adviseurs.)

Bied je personeelsleden die het nodig hebben een van Gijzen beeldschermbril aan met Zeiss beeldschermglazen. Ze zien beter op het scherm, hebben minder last van vermoeide ogen. Hun zithouding verbetert op een natuurlijke wijze. Zij zullen minder nek- en rugklachten hebben, zich vitaler voelen en hun werk beter kunnen doen.

lees meer over hoe een computerbril werkt

Beeldschermbril computerbril pijn nek rug
Een beeldschermbril corrigeert je houding op een natuurlijke manier.