Mykita Berlijnse Designerbrillen

Minimalistisch verfijnt brillendesign uit Berlijn

Mykita onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, en een van hun handelsmerken is het gebruik van ultralicht roestvrij staal. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook flexibel en corrosiebestendig. Het stelt Mykita in staat om monturen te ontwerpen die ongelooflijk licht van gewicht zijn en toch buitengewoon sterk. Hierdoor bieden Mykita brillen een uitzonderlijk comfortabele pasvorm zonder concessies te doen aan de duurzaamheid.

Scharniersystemen: Een technisch hoogstandje van Mykita is hun gepatenteerde scharniersysteem. In plaats van traditionele schroeven of lassen, maken Mykita-brillen gebruik van scharnieren die zonder schroef zijn vervaardigd. Dit zorgt voor een naadloze look en een verhoogde duurzaamheid. Bovendien biedt het scharniersysteem een soepele beweging bij het openen en sluiten van de bril, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit.

Mykita staat bekend om zijn unieke ontwerpen die zowel klassiek als eigentijds zijn. De monturen van Mykita zijn minimalistisch en strak, met aandacht voor detail. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze bril voor dagelijks gebruik of een statement piece voor speciale gelegenheden, Mykita heeft voor iedereen iets te bieden. De monturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je zeker een bril kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak past.