Brillen de mooiste designerbrillen

Wil je een bril waarmee je goed ziet en die jou er op je best uit laat zien?

Over de keuze van de juiste kleding twijfelen we soms dagenlang. En als je outfit je toch niet zo leuk staat, kleed je je zo om. Maar een bril kies je niet lukraak uit. Je draagt vaak dezelfde bril. En je bril is toch jouw persoonlijk visitekaartje. Daarom wil je goed nadenken over welke bril je kiest.

Het perfecte montuur

De vorm van je gezicht, je huidskleur en de brillenglazen die je nodig hebt maken dat niet elk montuur voor jou geschikt is. Ieder gezicht heeft zijn eigen kenmerken. Het ene is rond, het andere ovaal of rechthoekig. Bij iedere gezichtsvorm past weer een ander montuur.

Ook de grootte van het montuur is belangrijk. Zo kan het zijn dat door de sterkte van het glas sommige modellen niet geschikt zijn. 

Samen met Sotiria, Bianca, Esma en/of Toine ga je op zoek naar een modieuze, sportieve of hippe bril die helemaal bij jou, je gezichtsvorm en je brillenglazen past.  

Merkbrillen Dames en Heren

We bieden een perfecte mix van chique, elegantie, traditionele of moderne merkbrillen voor jouw dagelijks leven. Merkbrillen van o.a.: Mykita, Fendi, J.F.Rey, Liu Jo, Carven, Silhouette, Cazal, Andy Wolf, Charmant, Brett, Jullien, Colibris, Masunaga, Zilli en Eque.M. Op zoek naar de ideale zonnebril? Kies uit topmerken als Maui Jim en Serengeti, of ontdek onze sportbrillen van Evil Eye voor de actieve momenten.

En voor wie écht iets unieks zoekt: met ons eigen brillenmerk Caarls maken we jouw bril geheel op maat. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en jouw stijl staan bij ons centraal.

 

Wij gaan samen met je op zoek naar een modieuze, sportieve of hippe bril.

Brillenglazen op maat gemaakt

Jouw brillenglazen worden speciaal voor jou ontworpen en voor je op maat gemaakt.

We meten tot op een tiende millimeter nauwkeurig vanaf welke positie je door het glas kijkt bij het montuur dat je gekozen hebt. Jouw montuur, de vorm van je gezicht en de hoek waaronder het montuur op je gezicht staat zijn belangrijk. Zij bepalen het ontwerp van je brillenglazen.

Al deze gegevens nemen wij mee in het speciaal voor jou gemaakte ontwerp van je brillenglazen.

Opticien Tilburg Sotiria

Bril aanmeten

Voor iedere situatie is er een geschikte bril, zoals een multifocale bril, een computerbril, een leesbril en natuurlijk ook een zonnebril die je ogen beschermt tegen UV-stralen.

Sotiria, Bianca, Esma, Toine, Werner of Erik adviseren je over de beste mogelijkheden voor jou.

Bril Ophalen. Wij maken altijd een afspraak!

We maken een afspraak omdat het erg belangrijk is dat de sterkte precies voor je oogpupil zit. En je bril moet natuurlijk ook fijn zitten. De afstand van je oog tot aan het brillenglas dient nauwkeurig afgesteld worden.

Een bril kan na verloop van tijd minder prettig gaan zitten. Kom dan gerust langs, wij stellen je bril graag opnieuw voor je af.

van gijzen opticiens tilburg sotiria
Voor iedere situatie is er een geschikte bril.
oogmeeting kind

Kinderbrillen

Kleurrijk, hip, vlot. Daarbij moet een kinderbril vooral heel leuk zijn.
In onze grote collectie kinderbrillen vind je bijvoorbeeld brillen van de merken J.F. Rey, BBig en Rex & Sue.