Brillen

Wil je een bril waarmee je goed ziet en die jou er op je best uit laat zien?

Bekijk alle monturen

Over de keuze van de juiste kleding twijfelen we soms dagenlang. En als je outfit je toch niet zo leuk staat, kleed je je zo om. Maar een bril kies je niet lukraak uit. Je draagt vaak dezelfde bril. En je bril is toch jouw persoonlijk visitekaartje. Daarom wil je goed nadenken over welke bril je kiest.

Het perfecte montuur

De vorm van je gezicht, je huidskleur en de brillenglazen die je nodig hebt maken dat niet elk montuur voor jou geschikt is. Ieder gezicht heeft zijn eigen kenmerken. Het ene is rond, het andere ovaal of rechthoekig. Bij iedere gezichtsvorm past weer een ander montuur.

Ook de grootte van het montuur is belangrijk. Zo kan het zijn dat door de sterkte van het glas sommige modellen niet geschikt zijn. 

Samen met Sotiria, Bianca, Marscha en/of Toine ga je op zoek naar een modieuze, sportieve of hippe bril die helemaal bij jou, je gezichtsvorm en je brillenglazen past.  

Maatwerk brillenglazen

Jouw brillenglazen worden speciaal voor jou ontworpen en voor je op maat gemaakt.

We meten tot op een tiende millimeter nauwkeurig vanaf welke positie je door het glas kijkt bij het montuur dat je gekozen hebt. Jouw montuur, de vorm van je gezicht en de hoek waaronder het montuur op je gezicht staat zijn belangrijk. Zij bepalen het ontwerp van je brillenglazen.

Al deze gegevens nemen wij mee in het speciaal voor jou gemaakte ontwerp van je brillenglazen.

Opticien Tilburg Sotiria
Wij gaan samen met je op zoek naar een modieuze, sportieve of hippe bril.
Brillen tilburg schouwburgring

De beste bril aanmeten

Voor iedere situatie is er een geschikte bril, zoals een multifocale bril, een computerbril, een leesbril en natuurlijk ook een zonnebril die je ogen beschermt tegen UV-stralen.

Sotiria, Bianca, Marscha Toine, Werner of Erik adviseren je over de beste mogelijkheden voor jou.

Voor het ophalen van je bril maken wij altijd een afspraak

We maken een afspraak omdat het erg belangrijk is dat de sterkte precies voor je oogpupil zit. En je bril moet natuurlijk ook fijn zitten. De afstand van je oog tot aan het brillenglas dient nauwkeurig afgesteld worden.

Een bril kan na verloop van tijd minder prettig gaan zitten. Kom dan gerust langs, wij stellen je bril graag opnieuw voor je af.

van gijzen opticiens tilburg sotiria
Voor iedere situatie is er een geschikte bril.