Veilig bij Van Gijzen

Een speciaal medisch luchtreinigingssysteem, op afstand bedienbare apparatuur, volledig verbouwde meetruimtes, een speciale afhaalbalie en thuisbezorgen van contactlenzen en vloeistof. Bij Van Gijzen opticiens hebben we de winkel, de meetruimtes en onze werkwijze aangepast zodat we je veilig kunnen helpen.

Deze aanpassingen in verband met het coronavirus zijn voorlopig nog nodig en daarbij ook verplicht door de overheid. Daarom zijn we in maart al plannen gaan maken over hoe we dit het beste konden aanpakken. We hebben hierbij gekeken naar hoe in laboratoria en in ziekenhuizen gewerkt wordt. 

Buiten afhalen

Om te voorkomen dat het binnen te druk wordt, hebben we buiten de winkel de mogelijkheid voor het afhalen van lenzen, vloeistoffen of het afgeven van een reparatie. Bel hiervoor even aan. Zo hoef je niet de hele winkel door voor bijvoorbeeld een flesje vloeistof. 

Aangepaste winkel

We hebben onze winkel anders ingedeeld en we hebben extra ventilatie aangebracht. Vooraan in de winkel wordt schone lucht de winkel ingeblazen en op vier punten in de winkel weer weggezogen. Alle lucht in de winkel wordt zo meerdere voortdurend ververst.

Luchtreiniging

In de meetruimtes hangt een speciaal luchtreinigingssysteem dat alle lucht in de ruimte steriliseert en zo alle eventueel aanwezige virusdeeltjes in de lucht onschadelijk maakt. Onze ruimtes zijn medisch getest en gecertificeerd. Met speciale metingen is in iedere hoek van de ruimtes gemeten of de virusdeeltjes ook daadwerkelijk onschadelijk gemaakt worden.

De meetruimtes zijn gesplitst, waarbij de medewerker achter een plexiglas wand zit. Niet enkel een scherm van 50×50 cm, maar een volledige wand. Onze meetapparatuur is op afstand bedienbaar. De apparaten die niet op afstand bediend kunnen worden, bedienen we via een speciale, veilige opening in het plexiglas (zie de foto hieronder).

Corona veilige oogmeting
Center of Tilburg is samen met Tilburgse winkeliers en de fietskoeriers van Tour de Ville een bezorgservice gestart!
Corona veilige oogmeting

Bezorgservice

Center of Tilburg is samen met Tilburgse winkeliers en de fietskoeriers van Tour de Ville een bezorgservice gestart! Bel, app of mail ons wanneer je graag je contactlenzen, vloeistof of bijvoorbeeld gerepareerde bril thuis bezorgd wil hebben.  Laat je het ons weten voor 14.00 uur? Dan wordt je pakket binnen Tilburg nog dezelfde dag voor 20.00 uur gratis thuisbezorgd.

De bezorgservice is tot 31 dec 2020 gratis!

Meer weten kijk op:

https://www.centeroftilburg.com/nl/de-binnenstad-bezorgt

Standaardmaatregelen

Uiteraard blijven de standaardmaatregelen van de overheid van kracht. Bij de deur staat desinfecterende gel. We geven geen handen. Na iedere klant wordt alle apparatuur gereinigd en ook gepaste brillen.  

Als je je niet lekker voelt, hoest of ziek bent, vragen wij je niet naar de winkel te komen maar ons te bellen. Wij zorgen dan voor een oplossing door bijvoorbeeld aan huis te leveren.

Sotiria, Werner, Toine, Annemieke, Erik en Marlou