Van Gijzen opticiens is genomineerd voor de NanaWoody&John Award

NanaWoody&John is geïnspireerd door de bekende brildragers Nana Mouskouri, Woody Allen en John Lennon. Het is een online en offline magazine over de nieuwste brillentrends, de coolste merken en de leukste optiekwinkels.

Genomineerd voor mooiste winkel

Daarnaast reikt NanaWoody&John ieder jaar een eigen award uit. Alleen bijzondere optiekzaken komen in aanmerking voor een nominatie. Dit jaar zijn wij genomineerd voor deze prestigieuze Award. Onze mooie winkel, onze expertise en persoonlijke aandacht worden hiermee beloond!

Wij zijn supertrots dat we genomineerd zijn.

 

 

Maandagavond 27 mei worden in de Amsterdamse Harbour Club de NanaWoody&John Awards uitgereikt in acht verschillende categorieën. Het doel van de Awards is aantonen hoe goed er wordt gezorgd voor de ogen van de klant en hoeveel aandacht er aan de juiste bril of zonnebril besteed wordt in de mooiste winkels.

De Award laat zien dat er veel verschil is in vakmanschap, design, productkwaliteit en innovatie. En dat er met passie gewerkt wordt in onderscheidende winkels waar de klant terecht kan voor de beste (preventieve) oogzorg, kijkoplossingen op maat en de mooiste monturen en zonnebrillen.

brillenglazen