Goed zien tijdens het sporten

Wielrennen, mountainbiken, hardlopen, ook tijdens het sporten wil je goed zien. Daarnaast beschermt een sportbril je ogen tegen vuil en bijvoorbeeld laaghangende takjes bij het fietsen in het bos.

Een sportbril op sterkte is wat anders dan een gewone bril. Door de gebogen pasvorm valt de sportbril rondom het gezicht en toch wordt het zicht niet vervormd.

 

Sportbril op sterkte

Bij Van Gijzen Opticiens werken we met Evil Eye sportbrillen. We kunnen ze zelfs voor je op sterkte maken. door middel van een inklikbrilletje. Dit is heel handig want dan kun je kiezen voor exact dezelfde glazen als van je gewone bril.  Dit kan ook in multifocaal. Best fijn want dan zie je de fietscomputer ook scherp.

Evil Eye kan ook het sportglas zelf voor je op sterkte maken. Voordeel hiervan is dat je geen inklikbrilletje nodig hebt en een breder gezichtsveld hebt.

Wat voor jou de beste optie is hangt af van je oogsterkte en je wensen.

Het weer verandert nog al eens. Ook tijdens een training! De Evil Eye Vario glazen passen zich soepel aan aan veranderende lichtomstandigheden door lichter of donkerder te worden.

Natuurlijk biedt Evil Eye ook verschillende kleuren glazen die niet meekleuren. Er is altijd een optie die jij prettig vindt.

Evil Eye is het sportmerk van het Oostenrijkse Silhouette wat staat voor ongekende kwaliteit. De sportbrillen van Evil Eye bieden het beste zicht en een de beste bescherming tijdens elke sportactiviteit.