Oogzorg

Als u van plan bent een bril of contactlenzen aan te schaffen, uw oude bril te vervangen, of een eerste oogmeting te laten uitvoeren, kunt u terecht bij een van de deskundige medewerkers van Van Gijzen oogzorg Tilburg. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een deskundig onderzoek met moderne oogmeetapparatuur. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden en geven u daarbij een op maat gesneden advies dat past bij úw wensen.

 

We zijn goed op de hoogte van de laatste trends en technieken, waardoor we ook een modebewust advies kunnen geven. Kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons voorop. Zodat u niet alleen tevreden de winkel uitloopt, maar ook graag terugkomt in onze winkel.

Ook gespecialiseerd in optometrie

Vermoedt u last te hebben van specifieke oogklachten, maar weet u niet zeker wat het probleem is en wat u hieraan kunt doen? Vanaf nu kunt u voor onderzoek en advies op het gebied van optometrie ook terecht bij Van Gijzen. Door een nieuwe samenwerking met optometrist Karin Voorn is het nu mogelijk om zonder verwijzing van uw huisarts diverse oogmetingen en oogonderzoeken af te nemen bij ons op locatie in Tilburg. Met veel passie en aandacht voor de mens achter de patiënt zullen we samen met Karin uw klachten onderzoeken.

Professioneel advies na oogmeting

De uitslagen van de oogmetingen zullen ons inzichten bieden en zo nodig zullen wij u adviseren over het gebruik van corrigerende brillenglazen, contactlenzen of andere optische hulpmiddelen. Bovendien beschikken wij over de juiste professionele kennis om u visueel therapeutische oefeningen of advies te geven die u kunnen helpen bij de omgang met uw oogklachten.