van Gastel & van Gijzen

Vanaf 7 september fuseert van Gastel optiek met van Gijzen Opticiens. Je kunt ons dan vinden op de Schouwburgring 142 in Tilburg. Dit is maar 290 meter van de winkel aan de Korvelseweg en 4 minuutjes lopen.

Meer keus

Voor jou verandert alleen het adres en de naam. Je wordt door Toine geholpen. Wij blijven dezelfde merken en producten leveren. Ook de service die je gewend bent verandert niet.

De winkel aan de schouwburgring gaat zes dagen per week open en we hebben op woensdag en donderdag koopavond. Veel handiger als je een drukke baan hebt.

Je hebt keus uit veel meer brillen, die je ook allemaal online kunt bekijken. Zo kun je alvast leuke, mooie brillen uitzoeken voordat je naar de winkel komt!

Alle soorten contactlenzen

Ook voor je contactlenzen verandert er niets.  En met een contactlensabonnement krijg je voor een vast maandelijks bedrag contactlenzen, vloeistof en alle oogzorg die je nodig hebt!

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Je kunt ons bereiken op 013 -542 43 61 of 013 – 737 00 08, of een berichtje sturen via whatsapp op 06-413 09 903.

Toine van Gastel optometrist Tilburg
Met de komst van Toine is er nu fulltime een optometrist aanwezig bij van Gijzen opticiens.

Van Gastel Optiek, de geschiedenis

Het is in 1960 dat Frans van Gastel een optiekwinkel begint op de Korvelseweg 82. Een winkeltje van amper twaalf vierkante meter. De werkplaats is in de keuken. In 1968 verhuist de winkel naar de Korvelseweg 19.  Leuk weetje: voordat Frans zijn winkel begint heeft hij gewerkt bij Caarls Optiek, in het pand waar nu van Gijzen Opticiens zit.

In 1996 neemt de zoon van Frans, Toine de zaak van zijn vader over. Toine is afgestudeerd optometrist. Met de komst van Toine is er nu fulltime een optometrist aanwezig bij van Gijzen opticiens.