Maak nooit je brillenglazen schoon met een t-shirt of papieren zakdoek

Niets is zo vervelend als vieze brillenglazen. Je ziet niet goed en wilt meteen je glazen schoonmaken.  Even met je t-shirt of zakdoek de glazen schoonvegen is dan zo gedaan. Dit is alleen niet verstandig. T-shirts, papieren zakdoekjes maar ook papieren ‘brillendoekjes’ bevatten vezels die het glas kunnen beschadigen. Het werkt als een soort schuurpapier.

De brillenglazen die wij verkopen, hebben een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat de glazen minder spiegelen, goed beschermen tegen UV-licht en minder snel vies worden.

Deze coating is kwetsbaar. Wanneer je de verkeerde doekjes gebruikt, slijt de coating veel sneller dan normaal. Het glas wordt dan mat en je kijkt niet fijn meer door je glazen.

Gebruik daarom altijd een vezelvrij doekje
Bril schoonmaken van Gijzen Opticiens tilburg

Bij de aanschaf van je bril krijg je een vezelvrij brillendoekje van ons. Je kunt het gewoon wassen in de wasmachine. Heb je geen doekje meer? Kom dan gratis een nieuw halen.

Je krijgt ook van ons een flesje spray mee om je glazen mee te reinigen. Als het flesje leeg is, kun je het gratis door ons laten vullen.