Wegwerkzaamheden rond de winkel

Direct na de zomervakantie start Enexis met werkzaamheden in de buurt van Zomerstraat / Onze Lieve Vrouwenplein / Lange Schijfstraat. De winkel blijft uitstekend bereikbaar via de route Heuvel en Bredaseweg.

Indien je via de Korvelseweg of het Onze Lieve Vrouwenplein komt, kan het voorkomen dat je een korte vertraging ervaart of een aangepaste route moet volgen.

Hieronder vind je gedetailleerde informatie over het exacte tijdstip en de locatie van de afsluiting van de Korvelseweg of het Onze Lieve Vrouwenplein, evenals de meest praktische route die je kunt nemen.

Plattegrond Binnenstad 2023 Annaplein afgesloten

Week 40, 41, 42 – 2 oktober tot 22 oktober

& week 45 – 6 november tot 12 november

Deze weken zijn zowel het Onze Lieve Vrouwenplein als de Zomerstraat afgesloten. Het niet mogelijk om via de Korvelseweg bij onze winkel te komen. Je kunt het beste via de Bredaseweg of via de Heuvel -> Paleisring bij ons komen.

Als je vanaf de Bredaseweg komt, kun je linksaf slaan bij de Noordhoekring en vervolgens direct rechtsaf slaan naar de Vincentiusstraat. Dit brengt je via de Schoolstraat naar de Schouwburgring, recht voor onze winkel waar je kunt parkeren.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de Schouwburgparkeergarage te bereiken via de Bredaseweg. Om bij de Schouwburgparkeergarage te komen, dien je de route via Heuvel-Paleisring te nemen.