Bril collectie

Wij bezoeken diverse keren per jaar optiekbeurzen door geheel Europa om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, innovaties en de laatste trends op het gebied van monturen, lenzen, brillenglazen en zonnebrillen.

 

Kwaliteitsmerken monturen en brillen

In onze collectie vindt u een groot scala aan monturen van diverse kwaliteitsmerken, zoals Ray-Ban, Kosby & Son, Lafont, Seiko, Look, henry Jullien, OWP en JF Rey. We vinden het niet alleen belangrijk dat monturen er goed uitzien en passen bij uw wensen, ook de ergonomie van een montuur en het materiaal waarvan het vervaardigd is, staan hoog bij ons in het vaandel. Een montuur moet goed passen; bij uw gezicht én bij uw wensen. Daar staan we voor. Daarom adviseren wij u graag. Kom eens langs in de winkel of maak een afspraak.

Zonnebrillen

U kunt bij ons terecht voor een modieuze, goede zonnebril in gewone, enkelvoudige en multifocale glazen. In onze collectie voeren we kwaliteitsmerken, zoals Ray-Ban, Serengeti en Levis.

Advies zonnebrillen Tilburg

Laat u informeren en adviseren over een montuur dat het beste bij u past, en waar u lang plezier van heeft. Kom vrijblijvend langs in onze winkel aan de Schouwburgring 142 in Tilburg. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 013 - 737 00 08.

seiko bril collectieLafont monturenOWPj.f. rey brilmonturen Kosby & Son  Serengeti zonnebrillen tilburg

Cazal eyewear      Liu-Jo brillen     Carven brillen