De sportbril

Goed zien tijdens het sporten

Wielrennen, mountainbiken, hardlopen, Skiën, ook tijdens het sporten wil je goed zien. Daarnaast beschermt een sportbril je ogen tegen vuil en bijvoorbeeld laaghangende takjes bij het fietsen in het bos.

Een sportbril op sterkte is wat anders dan een gewone bril. Door de gebogen pasvorm valt de sportbril rondom het gezicht en toch wordt het zicht niet vervormd.

Sportbril op sterkte

Bij Van Gijzen Opticiens werken we met Evil Eye & Gloryfy sportbrillen. We kunnen ze zelfs voor je op sterkte maken. Door middel van een inklikbrilletje. Dit is heel handig want dan kun je kiezen voor exact dezelfde glazen als van je gewone bril.  Dit kan ook in multifocaal. Best fijn want dan zie je de fietscomputer ook scherp.

We kunnen ook het sportglas zelf voor je op sterkte maken. Voordeel hiervan is dat je geen inklikbrilletje nodig hebt en een breder gezichtsveld hebt. De Gloryfy brillen zijn ook nog eens onbreekbaar ook het glas. Handig als je eens een ongelukje hebt.

Wat voor jou de beste optie is hangt af van je oogsterkte en je wensen.

Meekleurende glazen

Het weer verandert nog al eens. Ook tijdens een training! Hiervoor hebben we glazen die zich soepel aanpassen aan de veranderende lichtomstandigheden door lichter of donkerder te worden.

Natuurlijk zijn er bij zowel Gloryfy als Evil Eye verschillende kleuren glazen die niet meekleuren. Er is altijd een optie die jij prettig vindt.

Gloryfy eyewear

Evil Eye is het sportmerk van het Oostenrijkse Silhouette wat staat voor ongekende kwaliteit. De sportbrillen van Evil Eye bieden het beste zicht en een de beste bescherming tijdens elke sportactiviteit.

Gloryfy komt ook uit Oostenrijk en is een geheel nieuwe revolutie in brillenland. Met een technisch hoogwaardig onbreekbaar kunststof veroveren ze de wereld. Zowel het montuur als de glazen zijn onbreekbaar en van zeer hoge kwaliteit.