Brillenglazen

U kunt bij Van Gijzen terecht voor alle soorten brillenglazen. 

Enkelvoudig

Enkelvoudige brillenglazen hebben één sterkte: bij oogafwijkingen voor veraf of voor dichtbij (leesbril).Wij bieden verschillende type glazen aan zoals sferisch, asferisch en bi-asferisch.

 

Multifocaal

Multifocale glazen worden in meer sterktes geslepen. U heeft dus één bril nodig voor bijvoorbeeld lezen en voor veraf zien. Onderin zit het leesgedeelte, en halverwege zit het tussengebied ook wel computergebied genoemd en veraf zicht zit iets hoger. Als u nog niet eerder een multifocale bril heeft gehad, is dit in het begin even wennen. Na een paar dagen is de gewenningsperiode doorgaans voorbij, en zult u ervaren dat uw zicht optimaal is verbeterd.

Beeldschermglazen

Sommige mensen hebben moeite met het langdurig werken achter een beeldscherm. Een gewone bril biedt doorgaans geen uitkomst. Met beeldschermglazen wordt extra inspanning van de ogen voorkomen en heeft u minder kans op vermoeide of geïrriteerde ogen. Met een beeldschermbril kunt u zowel op normale leesafstand, als op beeldschermafstand en op wat grotere afstand goed zien.

Afspraak bij Van Gijzen brillen Tilburg

Wilt u een bril laten aanmeten in Tilburg? Kom gerust langs in de winkel voor een uitgebreid advies en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden. Ook helpen we u graag bij het uitzoeken van een montuur dat bij u past. U kunt ons ook bellen voor een afspraak: 013 – 737 0008.