Hoe Technologie Oogzorg Transformeert

De beste oogmeet apparatuur

Bij Van Gijzen Opticiens hebben we de beste technologie in huis waarmee we zichtproblemen kunnen onderzoeken, behandelen en begrijpen. Zo kunnen wij onze visie — goed zien en er goed uitzien — waarmaken. We doen dit met apparaten zoals de OCT-camera, de Zeiss iProfiler en de Zeiss VisuFit 1000.

OCT-Camera: kijken naar de Gezondheid van je oog.

Optische Coherentie Tomografie (OCT) is eigenlijk een echo, maar dan met licht. De OCT-camera een gedetailleerd beeld van de verschillende lagen van je oog. Hierdoor kunnen oogziekten zoals glaucoom, diabetische retinopathie en maculadegeneratie in een vroeg stadium ontdekt worden. We kunnen hiermee in het oog kijken en de kleinste veranderingen zien.

Toine van Gastel optometrist Tilburg
iscription minder schittering

Zeiss iProfiler: Precisie in Elk Aspect van Je Zicht.

De Zeiss iProfiler combineert verschillende metingen om een uiterst nauwkeurig profiel van het oog te creëren. Voor een brillenglas moet je natuurlijk de sterkte weten; daarnaast meten we met de Zeiss iProfiler de kleinste onregelmatigheden van het oogoppervlak op zodat wij je brillenglazen hierop optimaal kunnen aanpassen. Dankzij deze techniek heb je een contrastrijker beeld en minder last van schitteringen in het donker.

Zeiss VisuFit 1000: de juiste plaatsing van de glazen.

De Zeiss VisuFit 1000 maakt met een 3D-scan een nauwkeurig model van het gezicht. Daarmee kunnen we de plaatsing van de glazen heel nauwkeurig bepalen. We houden zo rekening met de hoogte, breedte en diepte van het gezicht. Bij Gijzen Opticiens geloven we dat geavanceerde technologie hand in hand gaat met persoonlijke aandacht, en samen vormen ze de basis van de oogzorgervaring die wij bieden.