Morrow autofacale bril

Van Gijzen Opticiens in Tilburg biedt trots als eerste in Nederland de Morrow autofocale bril aan. Met deze bril heb je een heel nieuwe lees- en kijkervaring door simpel op een knopje te drukken.

Morrow autofocale bril

Waardoor is de Morrow autofocale bril zo bijzonder? Omdat je het leesgedeelte van je bril kunt versterken. Wanneer je van dichtbij wilt lezen, doe je dit door op een knopje te drukken. En als je weer naar iets in de verte wilt kijken, schakel je het leesgedeelte gewoon weer uit.

De Morrow autofocale bril biedt je helder en scherp zicht, zonder vervormingen. Je kunt zelfs de kleinste lettertjes lezen. De bril past zich in slechts 0,6 seconden aan.

Zelfs als je bril bijna leeg is, kun je nog steeds in de verte kijken. Je kunt dan niet meer het leesgedeelte activeren. Maar je bril laadt op in slechts 30 minuten en dan kun je weer
dagenlang dichtbij kijken. De Morrow autofocale bril is comfortabel. Het montuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een eigentijds design dat bij elke outfit past.